Alumnes de 5è participen a la Cantània 2022

Dimarts, 7 de de juny de 2022 a les 11:48

Una cinquantena d’alumnes de 5è de Primària de l’Institut Escola Els Tres Pins van participar diumenge passat en un dels setze concerts de l’edició 2022 de Cantània que té lloc del 3 al 12 de juny a l’Auditori de Granollers. Enguany, l’espectacle porta per títol “Clara, l’art per dins”, una obra que proposa una mirada des de dins de les obres d’art, un viatge que porta a un món màgic i meravellós on s’alteren les distàncies i el temps corre a una altra velocitat. Un espectacle del compositor musical Josep Mª Guix, poemes de Jordi Llavina i dramatúrgia de Marc Donat en què hi participen 4.000 alumnes d’escoles de diferents municipis de la comarca.

Cantània és un projecte amb més de trenta anys de vida, impulsat des de l'Auditori de Barcelona i organitzat per l'Associació Cultura i el Teatre Auditori de Granollers amb la col·laboració dels ajuntaments de la comarca, amb l’objectiu de promoure la cultura musical i les arts escèniques en l’àmbit educatiu.

L’Ajuntament de Vallromanes vol agrair tant a l’alumnat com a tot el professorat del centre i, en especial, al professor de música Juan Armero “la seva gran implicació i dedicació durant mesos per a preparar aquest concert i poder gaudir d’una jornada musical molt emotiva”.  

Darrera actualització: 07.06.2022 | 11:48