Alumnes de 4t de Primària de Granollers visiten Vallromanes per conèixer l’organització i serveis d’una localitat petita

Dimecres, 24 de febrer de 2021 a les 14:08
  • L’alcalde, David Ricart, ha explicat a alumnat de l’escola Salvador Llobet els equipaments i serveis que ofereix Vallromanes.

Alumnes de 4t de Primària de l’Escola Salvador Llobet de Granollers han vingut avui, dimecres 24 de febrer, Vallromanes per conèixer la seva activitat, equipaments, organització i serveis. La visita s’emmarca dins d’un treball escolar que consisteix a comparar una localitat gran amb una petita. En aquest cas, els dos municipis triats han estat Granollers i Vallromanes.

Els infants han preguntat a l’alcalde sobre l’economia, l’esport, la cultura, els serveis, els equipaments i sobre la feina de batlle.

Per fer l’activitat, l’alumnat s’ha dividit en tres grups bombolla, que s’han distribuït a la Sala Teatre del Casal de Cultura mantenint la distància de seguretat entre ells i seguint el protocol de seguretat de l’equipament municipal d’acord a les mesures sanitàries.

Darrera actualització: 24.02.2021 | 14:16