Acord entre MxV-ERC i IVALL per investir David Ricart alcalde

Dimecres, 12 de juny de 2019 a les 12:15

Els grups municipals de Més per Vallromanes-Esquerra (MxV-ERC) i Independents de Vallromanes (IVALL) van signar dilluns 10 de juny l’acord que permetrà investir David Ricart (MxV-ERC) alcalde en el Ple de constitució de l’Ajuntament aquest dissabte, 15 de juny.

Amb aquest pacte de govern, IVALL es compromet a renunciar a presentar candidat a l’alcaldia i a donar suport a la candidatura de MxV-ERC, la qual cosa permetrà que David Ricart obtingui la majoria absoluta dels vots per ser proclamat de alcalde. En els comicis del passat 26 de maig, MxV-ERC va aconseguir 4 regidors i regidores i IVALL, 2 (pots consultar els resultats aquí).

El pacte de govern entre MxV-ERC i IVALL per al mandat 2019-2023 s’assenta en un programa consensuat, format per 71 punts resultants de les propostes electorals dels dos partits, i en la distribució de les regidories i tinences d'alcaldia, la primera de les quals correspondrà a Jordi Alburquerque (IVALL).

Constitució del nou Ajuntament

La sessió constitutiva del nou Ajuntament tindrà lloc aquest dissabte, 15 de juny, a les 17 h a la Sala Teatre del Casal de Cultura. El Ple s’iniciarà amb la formació de la mesa d’edat amb els edils electes de major i menor edat dels presents i la secretària de la Corporació. Els 11 regidors i regidores prendran possessió del càrrec mitjançant jurament o promesa i posteriorment es procedirà a l’elecció de l’alcalde.

Darrera actualització: 12.06.2019 | 14:25