Vallromanes commemora el Dia internacional de les Dones

Dijous, 5 de març de 2020 a les 13:45

L’Ajuntament commemora el 8 de març, Dia internacional de les Dones, des d’aquest divendres.

Durant tot el cap de setmana, el balcó consistorial lluirà el llaç violeta, color que simbolitza la igualtat de gènere. També, l’Ajuntament s’adhereix al manifest institucional de la Diputació de Barcelona, que porta per títol “Per un futur radicalment igualitari” (pots llegir-lo en aquest enllaç).

D’altra banda, el Ple de l’Ajuntament va aprovar per unanimitat en sessió extraordinària el 27 de febrer una declaració institucional on el Consistori manifesta el seu compromís per continuar treballant pels drets de les dones, en col·laboració amb les entitats de dones i feministes del municipi i rebutjant qualsevol tipus de discriminació i violència (pots llegir el text íntegre aquí).

Actes

L’Associació de Dones La Brúixola organitza aquest divendres, dia 6 de març, una xerrada amb la historiadora i escriptora Isabel Segura (19 h, a l’Hotel Can Galvany).

Els actes continuaran el 21 de març al Casal de Cultura amb la representació de l’obra teatral Paradisos oceànics (20.30 h), en què les actrius Mercè Arànega i Paula Blanco escenificaran les cròniques del viatge a la Polinèsia de l’escriptora Aurora Bertrana (preu de l’entrada: 12 € / 6 € per als majors de 65 i menors de 30 anys).

Darrera actualització: 05.03.2020 | 14:04