36a Edició de les Nits Musicals de Vallromanes

Divendres, 25 de juny de 2021 a les 14:00

El cap de setmana el 26-27 de juny tornen les Nits musicals de Vallromanes, el cicle musical més consolidat del municipi que enguany arriba a las seva 36a edició. La programació recupera els concerts previstos per a l'any 2020, edició que es va haver d’anul·lar per les restriccions de la pandèmia de la Covid-19. Les Nits Musicals tindran lloc el dissabte 26 juny al Golf de Vallromanes, i el 3 i 10 de juliol al Casal de Cultura. Tots els concerts se celebraran a les 21.00h i les entrades es poden adquirir a través de www.entrapolis.com o al Casal de Cultura.

Actuacions 2021:

Dissabte 26 de juny: Elisabet Franch (flauta) i Albert Guinovart (piano) ens proposen un recital de flauta i piano amb grans obres de repertori, incloent una obra composada pel mateix Guinovart, la sonata per a flauta i piano. Un programa basat en obres del període romàntic plenes d’intensitat, diàleg, virtuosisme sonor i tècnic a càrrec de dos grans intèrprets de casa.

Dissabte 3 juliol: Recital de David Alegret (tenor) i Josep Surinyac (piano). Reconegut com a gran especialista en el repertori rossinià i mozartià, on brillen la puresa natural de la seva veu, la seva tècnica i la seva emotiva musicalitat, David Alegret ha cantat extensament Cosí fan tutte, Don Giovanni, Entführung aus dem Serail, La Cenerentola, Il Turco in Italia, Il Barbiere di Siviglia, L’Italiana in Algeri, Semiramide, i altres títols, a grans teatre d’òpera. Només de Narciso a Il Turco suma més d’un centenar de representacions. El pianista Josep Surinyac ha estat guardonat en diversos concursos nacionals i internacionals en les modalitats de Música de Cambra i Lied.

Dissabte 10 juliol: Diàlegs íntims. Música catalana del s. XX i música del romanticisme alemany, poesia recitada i cantada, i interpretada per María Luz Martínez (soprano), Àngels Busquets (mezzo), Salvador Francés (clarinet) i Josep Maria Gironell (piano).

Podeu consultar la programació completa aquí

Darrera actualització: 23.06.2021 | 11:18