Mesures a Vallromanes davant la COVID-19

Dissabte, 11 d'abril de 2020 a les 11:00

L’Ajuntament està desenvolupant un paquet de mesures per fer front a la COVID-19 i minimitzar-ne els efectes econòmics i socials.

Entre les accions que està duent a terme el Govern municipal, hi ha la flexibilització en el cobrament dels impostos, la suspensió de les quotes de l’Escola bressol, l’atenció directa a les persones grans, la coordinació diària amb l’Àrea Bàsica de Salut Montornès-Montmeló i la millora de la comunicació amb la ciutadania amb la posada en funcionament de nous canals (WhatsApp i obertura de perfil a Instagram).

Frenar la propagació del coronavirus

El Govern municipal està treballant perquè es pugui repartir a domicili al més aviat possible mascaretes i guants per a cada família de Vallromanes. Aquesta mesura forma part del paquet d’accions per evitar el contagi de la COVID-19. A mitjan mes de març, també es va crear la xarxa de voluntariat per fer mascaretes, gorres i bates per a l’empresa fabricant d’articles sanitaris Robin Hat i per als hospitals.

D’altra banda, l’Ajuntament ha intensificat els treballs de neteja i desinfecció a la via pública i mobiliari urbà. La Brigada municipal i l’ADF La Conreria, a la qual pertany Vallromanes, realitzen aquestes tasques diàriament.

En funció de l’evolució de la COVID-19, el Govern municipal anirà desplegant més mesures per pal·liar els efectes del coronavirus.

Darrera actualització: 14.04.2020 | 11:12