Xerrada informativa per presentar el projecte Col·lectiu solar del Vallès Oriental

Divendres, 14 de desembre de 2018 a les 10:00

L’Ajuntament de Vallromanes i el Col·lectiu solar Vallès Oriental presentaran el dimecres 19 de desembre a les 19 h al Casal de Cultura el projecte de sobirania energètica sense ànim de lucre “Col·lectiu solar”, que promou la liberalització de l’energia implantant la solar a escala local. Amb aquesta sessió informativa, comença la inscripció per a la compra i instal·lació col·lectiva de panells solars per a 300 habitatges, equipaments municipals i empreses amb el suport d'ajuntaments del Vallès Oriental, entre ells el de Vallromanes.

El Consistori de Vallromanes ha mostrat el seu compromís reiterat amb la sostenibilitat energètica. Al setembre de 2012, el Ple municipal va aprovar una política Energètica i de Sostenibilitat de l’Ajuntament amb l’objectiu de disposar d'un sistema propi de gestió per administrar de forma eficaç l'ús i el consum d’energia.

Des de llavors, el Consistori ha dut a terme una sèrie d’accions. Entre altres, ha substituït a tecnologia LED un miler de punts de llum de la via pública, la qual cosa ha suposat un estalvi energètic de 60%l i fer front a la contaminació lumínica.

Vallromanes és un municipi signant del Pacte d’Alcaldes i Alcaldesses contra el Canvi Climàtic i integrat en la Xarxa Local de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.

Més informació: Díptic explicatiu

Darrera actualització: 14.12.2018 | 10:24