Vallromanes commemora el Dia Internacional de les Dones

Dimarts, 5 de març de 2019 a les 11:30

Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, que se celebra el 8 e març, Vallromanes celebra diferents actes el cap de setmana.

El dissabte 9 de març, el grup Les Kol·lontai (nom en homenatge a la feminista i política russa Alexandra Kol·lontai), actuarà al Casal de Cultura (20.30 h). Les quatre cantautores -Sílvia Comes, Ivette Nadal, Montse Castellà i Meritxell Gené- cantaran cançons per la igualtat i el feminisme. Les entrades es poden comprar al Casal de Cultura o mitjançant la plataforma www.entrapolis.com (preu: 12 € / 6 € per als majors de 65 anys i menors de 30).

El diumenge 10 de març a les 18 h, el Casal de Cultura acollirà la representació teatral i posterior debat de l’obra Ismene, de Carole Fréchette, amb la interpretació de Fina Rius. L’entrada és gratuïta.

Xerrada amb Mª Àngels Cabré

L’Associació de Dones La Brúixola ha programat per al 8 de març la xerrada-col·loqui Feminisme avui, amb la directora de l’Observatori Cultural de Gènere, Mª Àngels Cabré. L’acte se celebrarà a les 19 h a l’Hotel Can Galvany. L’entrada és gratuïta.

Darrera actualització: 05.03.2019 | 12:01