Reformes a l’Escola bressol, l’opció més votada als pressupostos participatius

Dimecres, 13 de febrer de 2019 a les 10:30

La meitat dels veïns i veïnes que han votat en els pressupostos participatius han escollit fer reformes a l’Escola bressol. Aquesta opció ha rebut 88 vots dels 183 (48%).

El procés per consultar els vallromanins i vallromanines quina inversió realitzar el 2019 va començar el 28 de gener. Fins a l’11 de febrer, les persones empadronades al municipi de més de 16 anys (2.088) podien escollir una sobre cinc propostes que prèviament havien estat avaluades tècnicament (es pot consultar aquí el document tècnic). El resultat de la votació ha estat:

  • Aparcament al carrer Vista Alegre (capacitat per a 20 vehicles): 10 vots
  • Nova passera damunt de la riera, a l’altura del Casal de Cultura: 58 vots
  • Reforma a l’Escola bressol (paviments, climatització i cuina): 88 vots
  • Millores al Casal de Cultura (caixa acústica, enllumenat i climatització): 16 vots
  • Reforma de l’OAC (redistribució de la planta baixa de l’Ajuntament): 11 vots

Reformes a l’Escola bressol

L’actuació guanyadora, que es realitzarà durant el 2019, consisteix a fer millores als paviments i substituir els elements deteriorats per les humitats; climatitzar les dues aules que no disposen d’aquesta instal·lació; substituir la caldera i optimitzar la despesa energètica de tot l’edifici i millorar l’equipament de la cuina. El cost estimat és de 52.000 €.

Aquí pots consultar el resum del resultat de la votació. Els tres vots invàlids fan referència a les proves realitzades prèviament per a la comprovació del correcte funcionament del sistema.

Darrera actualització: 13.02.2019 | 11:16