El Centre de dia entrarà en funcionament amb cinc persones usuàries

Dimarts, 29 d'octubre de 2019 a les 12:00

El Centre de dia es posarà en marxa un cop assoleixi la xifra de cinc persones inscrites. L’Ajuntament i L’Onada, l’empresa que gestiona el servei, preveuen que les instal·lacions entrin en funcionament abans de finalitzar l’any.

La setmana passada va tenir lloc una sessió informativa i jornada de portes obertes a l’equipament, que va reunir una setantena de persones, de Vallromanes i dels municipis del voltant. La trobada, impulsada per l’Ajuntament i conduïda per L’Onada, va servir per conèixer més detalladament el centre, respondre qüestions i resoldre dubtes. Entre els punts tractats, es va abordar el sistema de funcionament del centre, obert a noves propostes horàries dels usuaris i usuàries per donar resposta a les seves necessitats.

El regidor de Serveis Socials i Gent Gran, Carles Ortiz, recorda que si alguna persona no va poder assistir-hi i està interessada en el servei pot adreçar-se a l’Ajuntament. Per inscriure-s'hi no cal estar empadronat a Vallromanes.

L’acte va comptar amb la participació de l’alcalde, David Ricart; el primer tinent d’alcalde, Jordi Alburquerque; la segona tinenta d’alcalde, Mireia Núñez de Prado; i el regidor de Serveis Socials i Gent Gran, Carles Ortiz.

El Centre de dia, a les Antigues Escoles

El Centre de dia s’ubica a la primera planta de l’edifici que va albergar les escoles de Vallromanes de 1933 a 2006. Té una capacitat per a 17 places i compta amb una sala office, una d’infermeria, un despatx per a direcció, una de fisioteràpia, dos sanitaris, bugaderia i vestidors. S’hi pot accedir per la passera situada al carrer Joan Carsi i per l’interior de l’edifici, que connecta amb el Casal de la Gent Gran, situat a la planta baixa, per escales interiors i ascensor.

Els nous usos de l’edifici de les Antigues Escoles es va decidir el 2014 mitjançant una consulta ciutadana, en què el 59% dels votants van optar perquè l’equipament es destinés a un nou casal per a la gent gran i un centre de dia.

Darrera actualització: 29.10.2019 | 13:00