Concurs per escollir logotip per al programa Ona Jove, de Ràdio Vallromanes

Dimarts, 2 de març de 2021 a les 12:19

L’Àrea51 ha convocat un concurs de disseny per escollir el logotip per al programa Ona Jove, de Ràdio Vallromanes, un espai impulsat i produït des de l’equipament juvenil. El certamen està obert a joves d’entre 14 a 29 anys. Les propostes, que es poden fer individualment o en grup, s’han de presentar com a data límit el 19 de març de 2021 al correu electrònic area51espaijove@gmail.com.

BASES
1. Objectiu:
La present convocatòria té com a objectiu el disseny d’un logotip destinat a representar la identitat del programa de ràdio Vallromanes Ona Jove.

2. Participants:


El concurs està obert a joves d’entre 14 a 29 anys. El disseny del logotip es pot realitzar a nivell individual o en grup.

3. Terminis:
El període de presentació s’inicia l’1 de març i finalitza el 19 de març, a les 15h, de 2021.

4. Jurat:
Estarà format per els membres de l’equip d’Ona Jove,  per una tècnica de les àrees de Joventut o comunicació de l’Ajuntament de Vallromanes i per un dissenyador/a del poble.

5. Presentació del disseny:
El disseny haurà d’incloure un logotip-dibuix a tres colors, que representi el programa Ona Jove i haurà de ser original i inèdit.

El disseny, de tècnica totalment lliure, s’haurà de poder adaptar a qualsevol mitjà de difusió: paper, digital… Les mides del logotip hauran de ser com a màxim 5cmx5cm, sense que això vulgui dir que el logotip sigui quadrat. Es podrà presentar en suport digital jpeg,eps,ai o pdf. Les propostes cal presentar-les via e-mail a: area51espaijove@gmail.com, seran gestionades exclusivament per la persona responsable del procés, que no formarà part del jurat. S’encarregarà de recopilar totes les propostes rebudes eliminant las referències del seu autor.

6. Resultat:
El dia 25 de març de 2020 es comunicarà el nom del disseny escollit al programa Ona Jove que s’emet a les 19h per Ràdio Vallromanes 94.4 i a les xarxes socials de joventut Vallromanes.

7. Exposició:
Totes les propostes seran exposades a les nostres xarxes socials.

8. Condicions:
La participació en el concurs implica l’acceptació d’aquestes bases i en el moment que es doni el premi al concursant guanyador/a, aquest acceptarà possibles canvis en el dibuix per necessitats tècniques i cedirà els drets d’autor per que l’equip del programa Ona Jove i l’Àrea51 en puguin fer ús.

Per a mes informació, podeu contactar amb l’Àrea51 a l'e-mail o Whatsapp: area51espaijove@gmail.com  – 638 300 982.

Darrera actualització: 02.03.2021 | 12:22