Mireia Núñez de Prado i Escarrà

 Primera tinenta d'alcalde i regidora d'Educació, Noves tecnologies i Recursos humans

 Grup municipal: MxV-ERC

 Correu electrònic: nunezpradoem@vallromanes.cat

 

Formació, experiència professional i trajectòria política

Lloc i any de naixement: Barcelona, 1971

Formació i experiència professional: llicenciatura en Farmàcia per la Universitat de Barcelona (UB); diploma en Nutrició i Alimentació aplicada per l’Instituto de Salud Carlos III i el Consejo General de Colegios Oficiales de Farmacéuticos de España; i Programa Nord de direcció i gestió de persones, de la Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Terrassa. ; cofundadora de WA4STEAM, associació de dones inversores que treballen per a l’impuls de start-ups liderades per dones en les àrees STEAM ;  i mentora del Projecte Plató (2013-2019), liderat per la Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Terrassa, xarxa d’aprenentatge que facilita la trobada entre directius d’empreses de diferents sectors per a la transferència de coneixements i l’intercanvi d’experiències.

Actualment és Consultora tècnica, d´organització d´empreses i lideratge d´equips multidisciplinars, innovació i talent, especialitzada en empreses de ciències de la vida. Actualment també és Membre del comitè executiu de WA4STEAM i coordinadora del Comitè de Talent. Ha treballat com a mentora externa per a dues start-ups amb l’Ajuntament de Terrassa; 1 start-up amb la Cambra de Comerç de Terrassa, i a Lidera Project amb Barcelona Activa, acompanyant i guiant dones en la seva carrera professional. Compta amb 17 anys d’experiència en la indústria farmacèutica veterinària com a Directora Tècnica i Responsable de Farmacovigilància. 

Trajectòria política: entra a la política el 2019 i es presenta als comicis locals del 26 de maig amb la llista de MxV-ERC. Al juny de 2019 obté l'acta de regidora.

 

Retribucions

Assistència als Plens: 80 € (bruts)

Assistència a la Junta de Govern Local: 190 € (bruts)

Assistència a la Comissió Especial de Comptes: 80 € (bruts)

Import per assistències a les sessions plenàries i a la Comissió Especial de Comptes (acord de Ple de 20 de juny de 2019)

Import per assistències a la Junta de Govern Local (es manté l'acord plenari de 25 de juny de 2015)

 

Declaració de béns

Informació en aquest enllaç

Darrera actualització: 30.01.2023 | 13:32