Chantal Barber Willems

Regidora de Salut, Medi ambient, Serveis i Obres

Grup municipal: MxV-ERC

Correu electrònic: barberwc@vallromanes.cat

Formació, experiència professional i trajectòria política

Lloc i any de naixement: El Masnou, 1971

Formació i experiència professional: enginyera agrònoma per l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers Agrònoms de València (especialitat en Enginyeria Rural). Màster en Medi Ambient per la Universitat d’Agricultura de Wageningen. Curs d'auditors i consultors ambientals, a la Fundació Ecomediterrània. Curs de peritacions, realitzat al Col·legi Oficial d'Enginyers Agrònoms de Catalunya.

Des del 2000 és gerent i directora tècnica d’INAM Enginyeria S.L.P., una consultoria agrària i de medi ambient que treballa en la redacció d’estudis d’impacte ambiental, informes mediambientals i projectes de camins rurals.

De 1997 a 1999 va ser directora tècnica d’Ejar Asociados S.L., empresa d’execució d’obres de jardineria, restauració ambiental, revegetació i xarxes de reg, disseny i càlcul de projectes.

De 1987 a 1997 va ser professora particular de B.U.P., C.O.U i d'enginyeria i va realitzar col∙laboracions en la redacció d’estudis mediambientals

Trajectòria política: entra a la política el 2019 i es presenta als comicis locals del 26 de maig amb la llista de MxV-ERC. Al juny de 2019 obté l'acta de regidora.

 

Retribucions

Assistència als Plens: 80 € (bruts)

Assistència a la Comissió Pla de Govern: 190 € (bruts)

Import per assistències a les sessions plenàries i a la Comissió Especial de Comptes (acord de Ple de 20 de juny de 2019)

Import per assistències a la Comissió Pla de Govern

 

Declaració de béns

Informació en aquest enllaç

Darrera actualització: 30.01.2023 | 13:41