Volem més

Dilluns, 14 de novembre de 2022 a les 08:30

En aquests anys de govern, marcats darrerament per la pandèmia, hem aconseguit millorar la qualitat de vida dels veïns del nostre poble. 

L’hem fet més amable pel trànsit de vianants, arreglant camins i voreres; hem incrementat la qualitat de les comunicacions, amb la fibra òptica i millorant la cobertura de mòbil. Hem millorat les instal·lacions de l’Escola Bressol i hem aconseguit que l’Escola Tres Pins esdevingui Institut Escola. Els Joves gaudeixen de l’àrea 51, els nostres avis del nou Casal de la gent Gran i Centre de Dia i els més petits de parcs infantils renovats.

Hem fet arribar el Gas Natural i hem substituït les canonades d’aigua que estaven en pitjor estat. Estem facilitant la instal·lació d’energia solar i hem aconseguit més freqüència de pas de l’autobús.

Hem vetllat pels nostres boscos implementant mesures com l’execució del Pla de Franges Perimetrals, el trasllat dels focs artificials a la festa major d’hivern i la prohibició de les fogueres. Amb aquestes actuacions hem controlat la situació d’alt risc d’incendi en un context de sequera que es perllonga des de fa anys.

Ara volem més, volem millorar encara més el nostre poble.

Darrera actualització: 14.11.2022 | 13:27