Vivim una situació molt difícil

Dijous, 21 de maig de 2020 a les 00:10

Malauradament, estem patint una pandèmia que ha canviat la manera de viure i de treballar de tot el món. Estem en període de desconfinament, però això no vol dir que el virus ja no hi sigui, hem de continuar mantenint les mateixes mesures higièniques que hem estat seguint fins ara, ja que fins que no tinguem un tractament definitiu i/o una vacuna, la societat no tornarà a ser igual.

En aquests dies, com a regidor de l’oposició que he estat confinat per ser grup de risc, he estat fent el que podia, que era demanar explicacions al govern sobre les accions efectuades per a controlar al màxim el contagi.  He trobat a faltar més presència policial al carrer per a vigilar que es complissin les normes i hem demanat des de l’oposició que se subministrés mascaretes a la ciutadania, cosa que hem d’agrair enormement a les voluntàries que han estat cosint moltes hores i molts dies, i a les persones voluntàries que han anat a buscar els teixits, que han repartit les mascaretes  que han actuat (en la majoria dels casos) sense buscar reconeixement públic. Espero que amb aquesta situació recapacitem tots sobre la manera en la què hem d’actuar i siguem responsables.

I per últim volia afegir que hi ha hagut una modificació pressupostària fent un compte de 40.000 euros per ajut social pel del COVID-19, i 5.216 per compra de material sanitari COVID-19.

Darrera actualització: 21.05.2020 | 14:43