UN GOVERN AMB UN TRÀNSFUGA I UN COMDEMNAT PER AGRESSIÓ A UN MENOR.

Divendres, 25 de juny de 2021 a les 09:12

Això no és política. No tot s’hi val per conservar una cadira i viure de la política. Ens entristeix molt la situació actual a la política del nostre poble i que sortim a la televisió per casos com aquest.

El transfuguisme és corrupció i alteració d’uns resultats electorals. I això és el que ha promogut l’alcalde, el Sr. Ricart. Ara a sobre, se suma que aquest regidor, Carles Ortiz, està condemnat per agredir a un menor, fet que obviament desconeixiem.

 

Davant d’uns fets tan greus el govern il·legítim de Vallromanes ha decidit no cessar aquest regidor condemnat. Per tant, entenem que tots els regidors del govern aproven aquesta violència d‘aquest “senyor”. És a dir, la Mireia Nuñez de Prado, la Chantal Barber, la Mónica Fernández i el Jordi Madaula aproven aquests fets i governen amb ell.

Nosaltres per la nostra part continuem construint el futur de Vallromanes amb diferents propostes que portem ple rere ple.

També tenim llest el projecte de la tota la reforma de la zona esportiva municipal, amb 3 pistes de padel, un camp de futbol, un gimnàs i vestidors nous, així com la reforma de la piscina.

Ens preocupa que el govern no tingui iniciatives i vagi a remolc de les nostres propostes. I lamentem profundament que el govern tingués la idea de construir una nau a l’entrada del municipi. Això demostra la poca visió de poble. Recordem que ERC i Pdecat van ser els mateixos que van crear l’impost del gual. I ara volien una nau a l’entrada del poble i al costat d’una Escola Bressol.

Cada dia que pasa amb aquests dos partits governant Vallromanes són un perjudici pels vilatants de Vallromanes, per tots i totes.

Darrera actualització: 22.09.2021 | 13:12