Tot es repeteix

Dimecres, 24 de de novembre de 2021 a les 10:55

Ja estem a un altre any, al 2022.  El govern ja ha aprovat els pressupostos d'aquest any i ens pregunten què ha fet l'Ajuntament amb els pressupostos de l'any passat. Continuem tenint els carrers plens de forats, contenidors trencats, bruts i deixats.  Han pujat les despeses de la recollida de brossa i no veiem cap millora ni en contenidors, ni en neteja. Estem aquí per treballar pel poble i recolzarem totes les mocions, tant les del govern  com les de l'oposició que considerem s un bé pel nostre municipi.  Ens agradaria que el govern a l'hora de fer els pressupostos ens tingués en compte, ja que podríem treballar aportant idees racionals, necessàries i factibles.

Volem una política de  respecte, d'acords, d'autoexigència, d'identitats compartides, un Vallromanes millor, que depèn de tots els regidors i regidores.  I continuaren com fins ara fent feina amb el que puguem fer per millorar-ho. Sospito que estaran esperant les pròximes eleccions per fer les millores de les coses;  encara recordo les passades eleccions: es va reparar algun carrer, es van posar contenidors nous ( que eren llogats) i als sis mesos van desaparèixer. No crec que un alcalde hagi de recórrer a aquests artificis per a “emmascarar” la realitat .

Un alcalde és una persona escollida per la població per a gestionar els pressupostos de la gent del poble, dia a dia i vetllant pels interessos dels nostres conciutadans, fent-se càrrec  dels nostres problemes.  Això sí,  l'Ajuntament està ple  d'assessors i de tècnics , cada cop en tenim més i fa augmentar moltíssim el capítol de despeses dels pressupostos i em pregunto... què fan els regidors del govern?

Darrera actualització: 01.04.2022 | 12:36