SEGUIM TREBALLANT EN POSITIU PER VALLROMANES

Dimecres, 24 de novembre de 2021 a les 10:52

Des d’IVALL continuem treballant i portant propostes per millorar la vida dels vallromanins/es. En aquest últim ple hem portat la rebaixa de l’IBI d’un 5% per a tots els habitatges de Vallromanes. D’aquesta manera seguim complint amb els nostres compromisos electorals estiguem al govern o a l’oposició. Recordem que estant al govern vam instal.lar càmeres de videovigilància que han fet disminuir els robatoris un 70%, vam baixar en un any l’IBI un 5% i vam augmentar la neteja a la via pública que actualment el govern il.legítim ha disminuit lamentablement.

Estem contents que les propostes que IVALL fa anys que reclama i porta en el seu programa electoral, ara l’actual govern apliqui. Es veritat que estem davant d’un govern il.legítim sense rumb i a remolc de l’oposició, però ens satisfa que les nostres propostes surtin endavant com per exemple la reforma del parc de Can Poal.

Recordem que fa uns mesos vam fer públic el nostre pla per a reformar la zona esportiva municipal amb noves pistes de padel, gespa artificial al camp de futbol, nous vestuaris i sala de gimnàs. I estem convençuts que aquesta proposta tard o d’hora també es complirà i ens és igual qui es vulgui penjar les medalles.

També estem molt contents que les propostes que eren negatives per Vallromanes s’hagin aturat com per exemple la construcció d’un magatzem industrial a l’entrada del municipi tal i com volia fer el govern il.legítim de Vallromanes (ERC + JxCat + trànsfuga).

La nostra raó de ser és el poble que estimem i sempre lluitarem per millorar la vida dels nostres vilatants ja que no tenim un altre interès que aquest.

 

Darrera actualització: 24.11.2021 | 11:07