REBAIXEM ELS IMPOSTOS DES DE L’OPOSICIÓ

Dimarts, 20 de novembre de 2018 a les 00:09

El nostre grup ha arribat a un acord amb el govern municipal per rebaixar l’IBI un 2,5%. Una mesura que és una realitat després de setmanes de negociació i de valorar diferents propostes.

Fa dos mesos vam portar a Ple una rebaixa de l’IBI del 5% que va ser rebutjada per ERC i el Pdecat. Fet que va provocar vàries reunions amb l’equip de govern per buscar una solució consensuada a una de les principals demandes dels vallromanins/es. La proposta del govern era la de congelar els impostos, la nostra la de rebaixar un 5%, finalment ens hem trobat a mig camí.

Aquesta rebaixa és un primer pas per assolir el que nosaltres sempre hem reclamat, apropar-nos a l’IBI dels nostres pobles veïns d’Alella i Vilanova del Vallès.

Altres partits només parlen i de feina en fan poca, volent-se apropiar el treball dels altres. Som l’únic grup municipal que ha portat a Ple propostes per rebaixar l’IBi i millorar la seguretat i la neteja viaria del poble. Mentrestant, nosaltres seguim treballant i construint en positiu des de l’oposició. En pocs dies entrarà en funcionament un nou sistema de video vigilància en una de les urbanitzacions gràcies a la nostra insistència i a diferents propostes que hem portat a Ple. Ens satisfà que el govern hagi rectificat i sol.licitem que s’instal·lin aquests sistemes de seguretat en totes les urbanitzacions que així ho desitgin. Sembla que també hi hauran millores en neteja viaria del poble com portem anys reclamant i ho aplaudim.

També iVall ha portat a Ple millorar i ampliar la nostra Guàrdia Municipal. Volem que en tots els torns hi hagin dos policies de servei, com a mínim, en l’horari nocturn. ERC va votar-hi en contra i el Pdecat i Gdv tampoc van recolzar-ho. Una llàstima. Això si, hem iniciat converses amb el govern municipal i hem mantingut diferents reunions per trobar una solució consensuada que esperem anunciar en la propera edició de la Pinya.

Estimem el nostre poble i ens fa feliços millorar-lo dia a dia.

Darrera actualització: 20.11.2018 | 11:57