Perseverança

Dilluns, 23 de març de 2020 a les 00:04

Des del Govern Municipal sabem que per aconseguir els objectius cal dedicació i perseverança. És amb això que podem donar resposta a les necessitats de la nostra població des dels diferents serveis a les persones, fent també un treball transversal i interdisciplinari. Aquesta manera de treballar fa que les intervencions siguin més integrals i eficients.

Aquesta perseverança és la que dóna resultats; com obrir finalment el Centre de Dia, o començar el proper mes de setembre el nou Institut Escola a Vallromanes, per posar dos exemples clars d’aquesta manera de treballar.

Les polítiques de joventut i d'educació requereixen d'un coneixement específic i profund de la realitat dels nostres infants i joves. Estem establint un vincle amb els diferents col.lectius per conèixer millor les seves necessitats i implicar-los en les actuacions que volem portar a terme, alhora s’estan enfortint les relacions amb els diferents agents educatius per a tenir una mirada educativa de 360º al nostre poble.

Amb aquesta constància aconseguim generar les sinèrgies necessàries per a continuar millorant, encara més, els serveis als joves, als infants i a les persones grans de Vallromanes.

Darrera actualització: 23.03.2020 | 12:42