Nova pujada d'impostos del Govern il·legítim de Vallromanes

Dimecres, 24 de de novembre de 2021 a les 10:52

El govern il·legítim de Vallromanes ha tornat a pujar els impostos als vallromanins/es, en aquest cas, l’augment ha estat en la taxa de l’Escola Bressol amb un increment del 15%, una barbaritat més. Però la cosa no acaba aquí, també han augmentat un 40% els tiquets de la piscina municipal.

Aquests fets són molt diferents amb el que proposa IVALL que és rebaixar impostos. Concretament, vam presentar al Ple una rebaixa de l’IBI del 5% que tant ERC, com Junts, com el regidor trànsfuga van votar-hi en contra i en canvi, tots ells van votar a favor de pujar un 15% la taxa de l’Escola Bressol.

Aquests fets són encara més greus quan es combinen amb els Pressupostos de 2022 que ens ha presentat el govern municipal. Els nous comptes porten un nou augment econòmic de la recollida d’escombraries, l’augment de la despesa de personal creant una figura nova a l’Ajuntament de recursos humans i s’eliminen les partides per a noves càmeres de seguretat.

Tots aquests fets demostren que dèiem la veritat quan vam abandonar el govern. Han convertit un poble amb més seguretat, menys impostos i més net, en un poble menys segur, amb més impostos i més deixat. Fets totalment incompatibles amb el nostre model de poble.

Com tampoc ens oblidem de la brillant idea de l’Alcalde de construïr una nau industrial a l’entrada del municipi i que gràcies a tots els vallromanins/es vam aconseguir evitar-ho. Quina diferència tenir ara en aquesta ubicació un parc com el que tenim!

 

Darrera actualització: 01.04.2022 | 12:37