No podem continuar així

Dijous, 23 de febrer de 2023 a les 08:33

Els vilatans de Vallromanes no ens mereixem el poble que tenim, un poble cada dia més degradat, trist, deixat, brut i amb falta d’iniciativa. El govern il·legítim de Vallromanes està portant el poble a un estat cada cop més decadent. Sort tenim de les Associacions vallromanines que ajuden amb la seva iniciativa a donar vida al poble. L’últim exemple és la nova associació Feministes de Vallromanes que a la passada Festa Major de Sant Vicenç van realitzar diferents activitats i des d’aquí les volem felicitar. Felicitació que fem extensible a totes les associacions del poble.

Vallromanes necessita una nota etapa i passar pàgina d’aquests últims 15 anys liderats per ERC i CIU (ara denominats Pdecat o Junts). No pot ser que tinguem un Ajuntament investigat per Antifrau i amb tantes pràctiques irregulars, I un reflex de tot plegat és que en els últims 3 anys hem tingut 5 Secretaris diferents. La nova Secretària només ha durat 4 mesos amb aquest alcalde i ara està de baixa.

I és per això que nosaltres estem preparats per impulsar i liderar aquest poble portant a terme totes les iniciatives que tenim. I ho farem amb un equip competent, il·lusionat i renovat amb moltes ganes de seguir treballant per Vallromanes.

 

Darrera actualització: 23.02.2023 | 10:13