MÉS CULTURA, MÉS FESTES, MÉS IGUALTAT

Divendres, 25 de juny de 2021 a les 09:18

Mica en mica, amb la vacunació d'una part significativa de la població, sembla que podrem tornar a una normalitat post-covid que també està arribant al mon de les festes i la cultura.

Mentre preparem la festa Major de Sant Miquel per finals de setembre i un cicle d'espectacles en espais singulars del poble, aquest estiu ja podrem gaudir dels cicles de Freevendres i la 36a edició de les Nits Musicals, repescant per aquests propers mesos bona part de la programació que no es va poder fer l'any passat. Mantenint sempre les mesures sanitàries de precaució recomanables en cada moment. La revetlla de Sant Joan també s'ha hagut d'adequar a les circumstàncies, restringint al màxim l'ús de petards i pirotècnia en un municipi com el nostre, tan proper al bosc.

L'activitat del Casal també es va acostant a la normalitat amb noves exposicions i activitats, orgullosos d'haver aconseguit mantenir viu el sector de la cultura i del patrimoni com ho demostren els Casals d'estiu per als més petits, l'exposició de fotografies històriques de Vallromanes del fotògraf Tomàs Fàbregas, la recuperació de les peces arqueològiques del Castell de Sant Miquel o l'estrena de l'obra "Pels pels" a càrrec del grup de teatre d'adults de Vallromanes.
 

També ens mantenim ben vius en l'àmbit de la igualtat, en un moment on la pandèmia ha evidenciat encara més aquests problemes i on l'educació per la no discriminació és més necessària que mai.

Darrera actualització: 22.09.2021 | 13:13