La Vallromanes que volem, la Vallromanes que fem

Dijous, 7 de febrer de 2019 a les 00:05

Les persones que formem l’equip de MésxVallromanes-Esquerra ens sentim molt orgulloses del nostre poble. Pensem que cada cop en som més els que ens sentim satisfets de la feinada que, conjuntament govern i ciutadania, hem fet i estem fent dia a dia per millorar Vallromanes. 

Una feina que fem amb proximitat, transparència i participació. Amb algunes coses que podríem fer millor; segur, i alhora amb el convenciment que volem i podem millorar encara més. Estem molt agraïts per la implicació de la nostra gent gran, dels nostres joves i de les entitats. Units, hem aconseguit fites importants.

Vallromanes es mereix continuar avançant com a poble, un poble verd petit i tranquil, i alhora actiu, dinàmic i modern. Un poble que necessita continuar gaudint d'un govern municipal experimentat, honest, il·lusionat, que escolta i que compta amb un equip preparat i motivat per afrontar els nous reptes de futur que ens proposem.

Volem una Vallromanes neta i segura on puguem continuar treballant els valors de la igualtat, del respecte a la diferència, de la convivència entre les persones, de l'harmonia amb l'entorn, i on tothom que vulgui pugui tenir el seu paper.

Darrera actualització: 07.02.2019 | 14:49