Governar bé

Dimarts, 20 de novembre de 2018 a les 00:07

Volem governar bé i per tothom. No només per uns quants. I fer-ho dia a dia, no deixant-ho tot per el final de mandat, com a campanya electoral.  

Anem a pams:

Proposem una rebaixa de l’IBI d'un 2,5 %. No busquem fer demagògia ni un titular electoral sinó que ens ajustem a una proposta realista i molt estudiada que no suposaria reduir cap servei dels que presta l’Ajuntament actualment, és per això que el passat Ple no vam votar a favor de la rebaixa del 5%. Volem recordar que els anys que governàvem ja havíem rebaixat l’IBI més d’un 6%.

Hem d'actuar davant del descontrol  en la despesa i la mala gestió del Govern Municipal  i volem denunciar que el deute de l’Ajuntament de Vallromanes, segons els informes dels seus interventors, serà de més d’un milió d’Euros a final d’aquest any 2018, exactament  d' 1.082.306 €. L'any 2016 el deute era de 344.213 €.

La mala gestió en les obres del Centre de Dia, on aquesta passada primavera el Govern Municipal va aprovar un crèdit de 100.000 € i va intentar ocultar la sol·licitud de 3 crèdits a la Diputació de Barcelona (2 destinats al centre de dia) per valor de 172.000 €. Creiem que és urgent un canvi davant aquest despropòsit en la gestió de les finances municipals. Som la formació política que millor gestió fa del recursos públics com així ha quedat acreditat.

En aquest article ja no queda espai per parlar d’altres temes com la reducció important d’activitats de la Festa Major, la pèrdua de treballadors municipals amb més talent, els canvis constants de criteri del Govern, etc...

Nosaltres oferim una alternativa transversal seriosa, allunyada de fanatismes i populismes per Governar Vallromanes.

Darrera actualització: 20.11.2018 | 11:55