ENS EN SORTIREM

Dijous, 21 de maig de 2020 a les 00:06

Primer de tot volem donar el condol als familiars de les víctimes del Covid-19.

També volem donar les gràcies a tot el personal sanitari per la gran tasca que desenvolupen en un moment tan complicat com el que vivim.

En moments com aquests un Govern ha de decidir la seva implicació amb el seu poble. Es per això que aquest govern municipal ha decidit ser ambiciós i portar a terme les següents mesures:

Hem destinat 45.000 euros a una partida d’ajudes per a totes les persones afectades. Hem flexibilitzat el cobrament dels impostos, hem reduït el cànon de l’aigua, hem suspès totes les quotes de l’Escola Bressol i hem repartit a domicili les ajudes socials .

Respecte a mesures sanitàries estem desinfectant diàriament el mobiliari urbà i la via pública, hem creat una xarxa de voluntariat i hem repartit mascaretes i guants a totes les llars de Vallromanes.

A nivell social hem posat en marxa diferents propostes com felicitar els aniversaris als nostres infants, atenció directa a les persones grans que viuen soles i repartir ordinadors per a seguir el curs acadèmic a les famílies que ho necessitaven.

Pel que fa al nostre partit, IVALL, hem renunciat a l’assignació municipal que cobrem durant 4 mesos.

Volem acabar aquest escrit donant les gràcies a tots els vallromanins i vallromanines per la vostra responsabilitat sortint al carrer mantenint la distància de seguretat. També volem donar les gràcies a tots els voluntaris i a les nostres cosidores. Moltes gràcies també a tots els treballadors de l’Ajuntament, Guàrdia Municipal, Brigada, servei de neteja i voluntaris de l’ADF per la vostra professionalitat i entrega,

Darrera actualització: 21.05.2020 | 14:45