El Govern de Vallromanes vota en contra d'ajudar a les famílies

Dilluns, 14 de novembre de 2022 a les 08:33

Tal i com ha fet IVALL, tant quan estavem al govern com a l’oposició, al darrer Ple vam portar una proposta per millorar la vida dels vallromanins i vallromanines. En aquest cas, una ajuda directa de 80 euros per infant matriculat a l’Institut Escola Tres Pins.

Una ajuda per fer front a les despeses d’inici escolar i la greu inflació que patim. Lamentablement, tant ERC, Junts, com el regidor trànsfuga van votar-hi en contra.

En contra un cop més dels interessos de Vallromanes i els seus habitants. En aquest mateix Ple, l’oposició va portar la proposta de rebaixar l’IBI un 5%. Tota l’oposició va votar a favor i un cop més, el Govern va votar en contra.

És una llàstima que aquest govern no es doni compte que a qui perjudica és als vallromanins. Tot això, és un reflexe del govern que tenim i la poca implicació que té en el nostre poble.

Com per exemple, la passada Festa Major de Sant Miquel. Lamentablement va ser la pitjor Festa Major de la història. Ja van començar malament eliminant per primer cop la fira pels més petits. Posteriorment, una FM amb molt poques activitats, molts trams d’edats sense activitats, fent el tradicional pica pica popular limitat només a un tram d’edat o eliminant el tradicional sopar de FM per un de cabàs on només hi van anar 90 persones.

Vallromanes es mereix molt més i el proper maig tenim l’oportunitat de fer-ho possible.

 

Darrera actualització: 14.11.2022 | 13:26