Complim les promeses electorals

Divendres, 20 de desembre de 2019 a les 00:06

Un cop passats els 100 dies de gràcia que se li donen a tots els governs, és hora d’analitzar la feina d’aquest nou govern.

Teníem un programa electoral molt ambiciós i se’ns deia que no era possible. Que no era possible rebaixar l’IBI un altre cop, que mai tindríem càmeres de videovigilància, que no tornariem a tenir un CAP obert tots els dies de la setmana…i en canvi, la realitat diu una cosa ben diferent, ja que:

  • Hem rebaixat l’IBI un 2,5% per l’any 2020
  • Hem instal·lat càmeres de videovigilància a 5 punts del nostre poble. Cada punt consta d’un lector de matrícules, una càmara ambient i una bateria. D’aquesta manera, millorem la seguretat al nostre poble com ens havíem compromès.
  • Tenim un CAP obert els 5 dies de la setmana.

I tot això, ho hem aconseguit perquè tenim un Govern municipal que funciona, un govern on la seva prioritat és Vallromanes i la seva gent, fet que provoca una gran sintonia i compenetració dels sis regidors de l’equip del govern.

I això no és tot, acabem de començar. Ara tenim un poble amb menys impostos i amb més seguretat, però volem molt més i millorar totes aquelles coses que Vallromanes es mereix i necessita. Es per això que estem preparant uns pressupostos 2020 per fer front a tots aquests reptes com l’obertura del centre de dia, la reforma de la zona esportiva, la millora de la gestió dels residus o el bus que ens connecti amb l’estació de tren de Montmeló. Seguim!

Bones Festes I Feliç 2020!!

Darrera actualització: 20.12.2019 | 13:39