COMPLIM LES PROMESES ELECTORALS (Segona part)

Dilluns, 23 de març de 2020 a les 00:06

Continuem assolint els objectius que ens havíem marcat a l’inici d’aquest mandat. Si al desembre us explicàvem que havíem aconseguit rebaixar l’IBI, instal·lar càmeres de seguretat i la millora del CAP de Vallromanes entre altres coses, ara us volem informar d’altres avenços.

Teníem clar que amb la gran inversió que va suposar el centre de dia, no podia continuar més anys tancat i és per aquest motiu que ens satisfà anunciar que el centre de dia ja està obert i en ple funcionament tal i com ens vam comprometre.

Una altra de les nostres preocupacions en un poble com el nostre és la mobilitat i la connexió amb Barcelona. Per nosaltres era prioritari millorar-ho i així ho hem fet saber en les diferents reunions amb la Generalitat. Aquest treball ha donat els seus fruïts i a partir del mes de març ampliarem l’oferta d’horaris de l’autobús a Barcelona. El proper pas és aconseguir el bus que ens connecti amb l’estació de tren de Montmeló.

Per altra banda també consideràvem que calia potenciar les nostres festes i recuperar tradicions perdudes. Es per aquest motiu que vam decidir recuperar el tortell de Reis durant la Cavalcada així com actualitzar la festa del Carnaval i la Festa Major de Sant Vicenç amb una nova ubicació i noves atraccions i jocs.

Per últim recordar diferents obres com el reasfaltatge del c/Rafael Casanoves i les obres a Duc d’Almenara Alta.

I això no s’acaba aquí ja que aquest govern municipal té molt clar els seus objectius i totes les necessitats que tenen tots els vallromanins/es i així ho hem plasmat al Pressupost 2020. Uns comptes ambiciosos, amb moltes inversions i millores on el ciutadà és el centre de tot.

Darrera actualització: 23.03.2020 | 12:47