Comença una nova etapa

Dijous, 28 de de juliol de 2022 a les 08:33

Fa unes setmanes vam assistir a l’enèsim canvi de Secretari/Interventor a l’Ajuntament de Vallromanes, en els últims 4 anys han passat 5 Secretaris diferents pel nostre Ajuntament. Aquests fets demostren que les coses no van bé, ni tampoc es fan bé. Recordem que el Secretari és la persona encarregada de fer complir la llei. Nosaltres hem pogut viure en primera persona les pressions a les que sometia l’Alcalde David Ricart als diferents Secretaris Municipals.

Aquesta noticia coincideix amb l’anunci que el proper 21 de maig de 2023 el sr Ricart deixarà de ser l’alcalde de Vallromanes. Estem convençuts que comença una nova etapa a l’alçada del que es mereix el nostre poble. Recuperararem tot allò que s’ha perdut en els darrers anys, augmentarem la neteja al poble, baixarem els impostos posant l’IBI al nivell dels altres pobles, augmentarem la seguretat instal.lant més càmeres de videovigilancia i construirem una nova zona municipal tal i com teniem treballat i vam fer públic.

Estem davant d’un moment clau i per això volem fer un poble obert a tothom, deixant de banda sectarismes i privilegis a una part de la població, per passar a governar per tothom on Vallromanes sigui el centre i el primer de tot. I això només s’aconsegueix recollint totes les diferents sensibilitats que té el nostre poble.

 

Darrera actualització: 29.07.2022 | 12:40