Balanç a la fi del mandat

Dimarts, 28 de març de 2023 a les 08:34

S’acosta la fi d’aquest mandat polític en el qual Junts per Vallromanes ha format part del govern del poble durant els tres darrers anys. Malgrat les limitacions de la Pandèmia i les poques àrees que ha pogut gestionar, el nostre Regidor Jordi Madaula ha assumit el paper de Segon Tinent d’Alcaldia amb un ampli protagonisme en la vida municipal.

Des de la continuada activitat del Casal en l’àmbit de la cultura, fins a les festes majors, passant per les polítiques d’igualtat s’ha aconseguit un ampli ressò del treball fet des de Junts. Fem, per tant, un balanç molt positiu de la feina feta en aquests àmbits, que ha intentat mantenir viva l’activitat social i cultural de Vallromanes, impulsant nous projectes i apostant sempre per la innovació, amb el suport de l’equip tècnic de cultura.

Vam entrar a govern per facilitar la gestió dels recursos públics del poble amb el màxim consens, donant estabilitat a l’equip que ha fet front a aquesta etapa complexa, sabent que l’actitud de l’oposició (GDV i IVALL) no facilitaria les coses, i estem satisfets dels resultats aconseguits. Per això aspirem a continuar al govern municipal de Vallromanes en el proper mandat, engrescats amb un programa propi i conscients que la nostra aportació sumarà sempre en positiu.

 

Darrera actualització: 28.03.2023 | 11:41