TRANSPARENCIA...?

Dilluns, 23 de març de 2020 a les 00:07

Hauríem volgut dedicar aquest article a parlar de la programació de cultura i de festes i la comunicació (la malacomunicació) i de la mala difusió que se'n fa, però ho haurem de deixar per al proper número ja que ha sorgit un tema molt més important , relacionat amb la manca de transparència i la falta de comunicació.


Fa uns dies vam rebre 2 instàncies que UGT va presentar impugnant els pressupostos i l'amortització d'un lloc de treball d'un funcionari. En aquestes instàncies s'acusa l'equip de govern de negar reiteradament la negociació col·lectiva, de vulnerar els drets dels treballadors amortitzant places sense consensuar-ho, prèviament, amb els sindicats, tal com marca la llei. Cal defensar els drets dels treballadors de l'Ajuntament. S'han de fer la coses ben fetes, no es pot actuar de manera unilateral.

A l'assabentar-nos d'aquest fet irregular vam presentar una instància a l'Ajuntament, el dia 13 de febrer, per a consultar la documentació, ha passat el termini que te l'Ajuntament per espondre i encara estem esperant, aquesta deu ser la transparència de de la qual fa gala aquest equip de govern.
deu ser la transparència de la qual fa gala aquest equip de govern
deu ser la transparència de la qual fa gala aquest equip de govern.

Darrera actualització: 23.03.2020 | 12:23