VALLROMANES: NOMÉS UN POBLE DORMITORI

Dimecres, 24 de novembre de 2021 a les 10:55

Vallromanes, en l'actualitat, té menys vida social, menys participació, menys activitats i menys promoció comercial que molts anys enrere.
És evident que hem passat i passem per uns moments complicats a causa de la pandèmia del maleït virus, però el problema no ve d'ara, ve de fa bastants anys. Ens hem d'adaptar a la nova "normalitat", i tot i que cal prendre precaucions, hem de continuar avançant i per a fer-ho, cal estimular el comerç i el turisme al nostre municipi, fent que el poble torni a la vida. Des del nostre grup municipal s'han entrat algunes mocions, com la de posar un punt de càrrega pels vehicles elèctrics, fet que potser afavoriria que persones d'altres pobles vinguessin al nostre i d'aquesta manera, potser anirien a fer unes compres, a la perruqueria i a comprar el menjar preparat o quedar-se a dinar a Vallromanes. Però la moció va estar rebutjada, "s'està fent ja un estudi" i d'aquesta resposta ja fa més de sis mesos... quant trigaran a prendre una decisió?

Tampoc no s'han fet els tastets, i era possible fer-los, separant taules, buscant diferents ubicacions als paradistes, ampliant espais, marcant les separacions a terra... però, és clar, això donava més feina, millor no fer-ho que ja tenim l'excusa perfecta! I si parlem de la Festa Major, ha estat una pena, ni el dinar de la gent gran, ni focs, o una actuació de qualitat (ja que s'han estalviat diners en els actes que no s'han organitzat) i amb precaució, s'han fet a molts municipis... És falta de ganes i falta de voluntat. Els més grans recordaran els actes que s'organitzaven fa molts anys, concurs d'arròs o de truites, sopars populars... Però els que manen han aconseguit acabar amb la iniciativa popular.

Darrera actualització: 24.11.2021 | 11:04