BAN zona provisional d'esbarjo per a gossos

Divendres, 22 de desembre de 2023 a les 16:32

BAN

FAIG SABER:

Arrel d’haver tret un BAN on es recordava l’obligatorietat de portar els gossos lligats a tot el municipi, hi ha hagut diferents persones que ens han expressat la necessitat de què els gossos puguin córrer lliurement.

Atès que la zona d’esbarjo de gossos es va aturar en el mandat anterior per diversos problemes i després va ser impossible reemprendre el projecte per l’augment dels costos.

Atès que s’ha decidit per una consulta per decidir sobre la millor ubicació.

Atès que aquest procés no serà immediat i entenent perfectament la necessitat d’habilitar un lloc on els gossos puguin, de moment, anar sense corretja.

Pensem que la millor zona és el camp de futbol, que actualment està en desús.

Per tant, autoritzem des de l’Ajuntament a què els gossos puguin anar sense corretja només en el recinte del camp de futbol.

Aquesta autorització deixarà de tenir validesa quan hi hagi altres activitats organitzades i reservades prèviament per part de les entitats, com entrenaments per part dels runners, tir amb arc, petanca, etc.

Es recorda als propietaris que ells són els responsables del seu gos, malgrat estigui deslligat i es recorda també l'obligatorietat de recollir els excrements.

 

L’alcalde

Jordi Pereda Mañé

Darrera actualització: 24.12.2023 | 12:10