L’Àrea51 celebra el seu tercer aniversari amb una gran festa

Divendres, 12 de juliol de 2019 a les 09:00

L’espai Àrea51 celebra avui el seu tercer aniversari amb una festa per als i les joves. Es tracta d’un esdeveniment consolidat, que des de la inauguració d’aquest equipament juvenil, el 9 de juliol de 2016, se celebra cada any.

Per commemorar l’efemèride, l’Ajuntament ha programat un conjunt d’activitats. Els actes arrencaran a les 20 h amb un recorregut de batucada a càrrec de l’entitat vallromanina Valltocats. L’itinerari s’iniciarà a la Plaça de l’Església, passarà per la Pista coberta –on s’estarà disputant el torneig 3x3 de bàsquet nocturn, organitzat per C.B. Vallromanes- i acabarà amb una sessió oberta a la Chill-Àrea on els i les assistents podran afegir-s’hi a tocar ritmes.

Mural reivindicatiu

Seguidament, hi haurà la inauguració de la pintada reivindicativa a un mur de l’Àrea51, que ha estat coordinada per l’associació Eirene, entitat que treballa en l’educació amb infants i joves a través de tallers que proposen una visió crítica de la realitat i la transformació social com a base de tot aprenentatge.

El programa d’actes també compta amb piscina nocturna, una de les activitats més esperades pels i les joves, i finalitzarà amb una sessió de DJ a càrrec de Jarana Events.

Darrera actualització: 12.07.2019 | 10:19