Esports

Notícies

  • 4 de febrer de 2019 Fins al 8 de febrer es poden fer les inscripcions a l’esquiada jove 2019 Esquiada jove 2019

    Fins al divendres 8 de febrer es poden formalitzar les inscripcions per a l’esquiada a La Molina, que es farà el dissabte 23 de febrer. La sortida, programada pels ajuntaments de Vallromanes i Vilanova del Vallès, forma part de les accions conjuntes dels dos municipis per fomentar l’oci saludable entre el jovent.

  • 22 de novembre de 2018 Primera sortida d'un nou cicle de passejades per a la gent gran ‘A cent cap als cent’ Caminada de la gent gran

    Aquest dimecres, dia 21 de novembre, ha arrencat un nou cicle de passejades A cent cap als cent , coorganitzat per l’Ajuntament de Vallromanes i la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de l’Associació de la Gent Gran. Aquest any, Vallromanes comparteix grup amb Sant Fruitós de Bages, Vilanova i la Geltrú i Cerdanyola del Vallès, per la qual cosa els caminaires d’aquestes poblacions visitaran la resta de localitats.

  • 5 de juliol de 2018 Vallromanes també es ‘mulla’ per l’esclerosi múltiple Mulla't

    L’Ajuntament de Vallromanes se suma a la campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”, que se celebra aquest diumenge, 8 de juliol. Aquest any, l’acte solidari, impulsat per la Fundació Esclerosi Múltiple, arriba a la 25a edició.

Darrera actualització: 18.07.2018 | 09:14