13è concurs Joves i Mobilitat

Dilluns, 3 de febrer de 2020 a les 09:00

El Servei Català de Trànsit i el RACC organitzen el 13è concurs educatiu “Joves i Mobilitat”, que té com a objectiu promoure actituds i valors de mobilitat segura, sostenible i responsable entre els i les adolescents i joves de Catalunya.

En aquesta edició, que té com a temàtica “Joves, bicis, patinets... i seguretat viària. Què fem?, poden participar els i les alumnes de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà, de forma individual o en grups fins a quatre components i amb la col·laboració d’un tutor o tutora.

Les persones participants han de presentar les seves propostes a les categories d’anunci gràfic, vídeo per a Instagram i projecte de millora de la seguretat viària. A més de les millors iniciatives en aquests apartats també es premiarà la classe que hi participi amb més treballs i el professor i professora que hi hagi inscrit més concursants. I com a novetat en aquesta edició, s’ha creat el Premi al Millor Projecte Educatiu en Mobilitat Segura amb l’objectiu de destacar alguna acció, projecte, activitat desenvolupada pels centres escolars o de lleure a l’àmbit de la mobilitat i la seguretat viària.

Per tal de treballar les propostes a les aules, la iniciativa pedagògica aporta diferents recursos informatius sobre la temàtica d’enguany i sobre la mobilitat, seguretat viària i convivència.

Els treballs s’han de presentar al web www.jovesimobilitat.cat abans del 17 d’abril de 2020.

Darrera actualització: 03.02.2020 | 09:35