La fibra òptica arriba al Casal de Cultura

Dijous, 25 de juliol de 2019 a les 08:45

El Casal de Cultura disposa de fibra òptica des de finals de juny. Amb l’arribada d’aquesta xarxa a l’equipament públic es milloren alguns serveis, com la retransmissió en directe (streaming) de les sessions plenàries, que es realitza pel canal Youtube de l’Ajuntament des de la Sala de Conferències del Casal de Cultura.

El desplegament de la xarxa de fibra òptica es va iniciar al febrer de 2018 després que l’Ajuntament i l’empresa de telecomunicacions Adamo arribessin a un acord per agilitzar l’arribada del servei a les llars vallromanines. L’estesa de cablejat ha finalitzat a la zona del nucli urbà i actualment s’està treballant a les urbanitzacions.

La millora de les infraestructures de telecomunicacions i la connectivitat és una de les prioritats del Govern municipal, recollit al programa de l’executiu local per al mandat 2019-2023. En cas que tingueu alguna incidència en el servei de fibra òptica, i no l'hagueu pogut solucionar directament amb l´empresa que ofereix el servei,  i per tal de buscar solucions, podeu contactar amb la regidora de Noves tecnologies, Mireia Núñez de Prado, per correu electrònic: nunezpradoem@diba.cat.

 

 

Darrera actualització: 25.07.2019 | 08:49