Dilluns 29 comencen les obres de construcció d’un col·lector per evitar que l’aigua de pluja entri a les cases de Salvador Dalí

Divendres, 26 de juliol de 2019 a les 12:00

Amb aquests treballs s’evitarà que en episodis de pluges intenses, l’aigua sobresurti pels baixos dels habitatges

Aquest dilluns 29 de juliol començaran les obres per a la construcció d’un nou col·lector d’aigües pluvials, que evitarà que, en cas de pluges intenses, la xarxa actual se sobrecarregui i l’excedent d’aigua es filtri pels baixos dels habitatges del carrer Salvador Dalí i la zona del voltant.

La nova canonada, de 65 metres de longitud, transcorrerà soterrada pel carrer Alegria, a continuació del carrer Salvador Dalí, entre el carrer Torre Tavernera i la Rambla de Vallromanes.

Els treballs, que duraran previsiblement fins a finals d’agost, han estat adjudicats a l’empresa Garriga Obres i Serveis S.L. per un import de 74.503,05€ (IVA inclòs).

Aquesta actuació es realitza a l’estiu, aprofitant la inactivitat escolar per vacances.

Afectació al trànsit rodat

Amb motiu de les obres, es canviarà el sentit de circulació del carrer Torre Tavernera entre els carrers Sant Jordi i Rafael Casanovas (veure mapa). En aquest tram, els vehicles que vulguin circular en direcció al carrer Rafael Casanovas hauran de fer-ho per la carretera BP-5002-Rambla de Vallromanes-carrer Alegria-carrer Salvador Dalí-carrer Salvador Espriu.

Darrera actualització: 26.07.2019 | 13:39