Ajuntament de Vallromanes
Traduir el web: Español English
Portada > La Vila > Notícies > L'Escola Bressol municipal no augmentarà el preu

L'Escola Bressol municipal no augmentarà el preu

24/07/2012

A Vallromanes serà l'Ajuntament i no les famílies qui assumeixi l'augment del preu de l'Escola Bressol provocat per la retallada que la Generalitat ha fet en les subvencions.

L'Ajuntament de Vallromanes assumirà la retallada de la Generalitat a l'Escola Bressol per evitar augmentar la taxa a les famílies. Així ho va fer saber l'equip de govern dijous al ple ordinari de Vallromanes i així ho ha comunicat als pares i mares afectats. I és que la Generalitat de Catalunya va anunciar que retallaria les subvencions destinades a les Escoles Bressol, fet pel qual el cost per les famílies augmentaria. En concret, estava previst un increment del 13% que representaria un augment de 19€ mensuals per infant i de 18€ anuals en concepte de material. El govern municipal, però, ha decidit no apujar la taxa a les famílies i assumir el cost de la retallada de l'aportació de la Generalitat de Catalunya a l'Escola Bressol, valorada en uns 30.000€.

Vanessa Lleixà seguirà com a directora de l'Escola Bressol

Després de diverses converses amb l'Ajuntament, la nova empresa gestora de l'Escola Bressol, CLECE SA, ha decidit mantenir Vanessa Lleixà com a directora del centre. A aquesta decisió també hi ha contribuït molt notablement la recollida de més d'un centenar de signatures de pares i mares demanant la continuïtat de Lleixà. El consistori agraeix la predisposició i la voluntat d'entesa que ha demostrat en tot moment l'empresa CLECE SA.

Arxivat a: Ensenyament
Comparteix aquesta pàgina:
GestorDeContinguts.cat

© Ajuntament de Vallromanes. Plaça de l'Església, 6. 08188 Vallromanes (Barcelona)

Tlf. (+34) 93 572 91 59 · Fax. (+34) 93 572 91 90

Contactar | Mapa web | Sobre el web | Crèdits