Mireia Núñez de Prado i Escarrà

  Segona tinenta d'alcalde i regidora d'Educació, Noves tecnologies i Recursos humans

  Grup municipal: Més per Vallromanes-Esquerra (MxV-ERC)

  Correu electrònic: nunezpradoem@diba.cat

 

Experiència professional i trajectòria política

Lloc i any de naixement: Barcelona, 1971

Experiència professional: llicenciatura en Farmàcia per la Universitat de Barcelona (UB); diploma en Nutrició i Alimentació aplicada per l’Instituto de Salud Carlos III i el Consejo General de Colegios Oficiales de Farmacéuticos de España; i Programa Nord de direcció i gestió de persones, de la Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Terrassa. Consultora de direcció d’empreses i lideratge d’equips multidisciplinars; cofundadora de WA4STEAM, associació de dones emprenedores i inversores per a l’impuls de start-ups;  i mentora del Projecte Plató (Plato Project), la xarxa d’aprenentatge que facilita la trobada entre directius d’empreses de diferents sectors per a la transferència de coneixements i l’intercanvi d’experiències.

Actualment és directora tècnica i responsable de farmacovigilància a Andersen S.A. Ha treballat com a col·laboradora externa en dues start-ups amb l’Ajuntament de Terrassa; 1 start-up amb la Cambra de Comerç de Terrassa, i a Lidera Project amb Barcelona Activa, acompanyant i guiant dones en la seva carrera professional. Compta amb 17 anys d’experiència en la indústria farmacèutica veterinària. També ha treballat com a traductora de textos i estudis científics a Editorial Glosa i a l’Institute of Applied Biotechnology S.L.

Trajectòria política: entra a la política el 2019 i es presenta als comicis locals del 26 de maig amb la llista de MxV-ERC. Al juny de 2019 obté l'acta de regidora.

Darrera actualització: 15.07.2019 | 12:40