Vallromanes necessita un canvi

Dijous, 7 de febrer de 2019 a les 00:07

No cal dir-vos que al mes de maig se celebraran les eleccions municipals. Creiem que Vallromanes necessita un canvi. Davant la desídia i la falta de projecte de l’actual Govern Municipal nosaltres oferim un alternativa transversal seriosa allunyada de fanatismes i populismes  que governi bé per tots i per tothom.  Una candidatura formada per persones que només pensen en Vallromanes i no en ser professionals de la política. Els reptes que tenim per endavant no són fàcils.

Des de l’ oposició hem aconseguit reduir l’IBI un 2,5 % i deixar la taxa de guals en una cosa residual.El Govern s’ha quedat sol aprovant uns Pressupostos que demostren la seva falta de voluntat política. Volem denunciar el descontrol en la despesa. L’Ajuntament ja té un deute de més d’ un milió d’Euros i amb aquests pressupostos incrementa més d’ un 9 % la despesa en personal i els ingressos no quadren amb la realitat. Per això es urgent un canvi basat en la transparència i la màxima eficàcia en la gestió  eliminant les despeses supèrflues i aplicant el rigor pressupostari.

Volem denunciar la mala gestió del Govern en les obres del Centre de dia. Una obra que ha costat 661.886 € quasi més del doble que estava assignada  i que l’ Ajuntament haurà d’ abonar crèdits  per més 300.000€ . Però l’última part de l’obra es va fer sense contracte, sense consignació pressupostaria adequada i suficient i amb un informe d’objecció suspensiva del seu abonament per part de la Intervenció municipal.

Amb el nostre treball, esforç i dedicació, que és el nostre compromís, no deixant les coses per útima hora amb plans de xoc que només són operacions de maquillatge de feines que no s’han fet durant mesos, demostrarem que som capaços, amb imaginació i il·lusió de millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes. Perquè Vallromanes necessita un canvi i es mereix el millor.

Darrera actualització: 07.02.2019 | 14:49