UN TRENCAMENT ANUNCIAT

Dimecres, 11 d'abril de 2018 a les 00:09

El trencament entre ERC i el Pdecat ha posat de manifest el que denunciàvem des de feia temps que era un matrimoni de conveniència. Tenien importants diferències i feien una mala gestió municipal, passant d’un deute a l’Ajuntament de 200.000 euros a gairebé 1 milió d’euros.

Fruit de les desavinences, el Pdecat buscava una moció de censura. Feia mesos que ens oferien aquesta alternativa que a nosaltres no ens agradava. I menys quan vam descobrir la incoherència del Pdecat entre les seves paraules i els seus fets. Un exemple, l’impost dels guals. El Pdecat assegurava que era una proposta d’ERC, quan en realitat era una proposta firmada i presentada per la regidora Mariluz Muñoz (Pdecat) amb el recolzament d’ERC. La tinent d’alcalde del Pdecat s’excusa dient que no va llegir la proposta, fet encara més greu amb el càrrec que tenia fins ara.

Després de tot el que hem arribat a escoltar, des d’IVALL tenim clar que rebutgem una moció de censura i que descartem qualsevol escenari d’entrar al govern municipal. Creiem que hem de continuar amb la nostra lína, oberts al diàleg i fent propostes per millorar el nostre poble. Les prioritats d’IVALL són clares:

  • Derogació de l’impost del gual
  • Rebaixa de l’IBI per l’any 2019
  • Més inversió en la neteja viària del poble
  • Agilitzar l’obertura del Centre de Dia i Casal de la Gent Gran
  • Instal·lació de càmeres de seguretat en totes aquelles urbanitzacions que així ho sol.licitin.
  • Pressupostos Participatius per l’any 2019.

Som conscients que amb l’actual situació política pot haver-hi un bloqueig que no permeti al poble avançar i quedi tot paralitzat. Nosaltres estem oberts a negociar tot el que sigui per millorar. A IVALL tenim clar que no volem governar a qualsevol preu i que han de ser els vilatans qui treguin o posin governs, i en tindran l’oportunitat en les properes eleccions municipals d’aquí a un any.

Darrera actualització: 11.04.2018 | 12:27