Un poble més net

Dimarts, 20 de novembre de 2018 a les 00:05

Un dels nostres objectius és millorar la neteja i, per tant, la imatge del nostre municipi, és per aquest motiu que a partir de setembre hem activat un pla de xoc de neteja.

Aquest pla es concreta en sis accions: compra d’una escombradora que funcionarà cada dia, contractació d’un nou operari de la brigada, col·locació de rètols en els contenidors informant de les diferents opcions de recollida de residus i de les sancions, augment de la vigilància, ampliació i renovació dels contenidors de residus i de les papereres i la contractació d’una empresa d’inclusió social per a la neteja de les herbes de les voreres.

Pensem que els vallromanins i vallromanines mereixen un poble més net, amb carrers, places i parcs més dignes. Aquesta és una de les nostres prioritats.

Un cop finalitzat aquest primer pla de xoc, el comptador estarà a zero; a partir d’aquí caldrà que entre tots mantinguem el poble net; amb aquest primer pla s’aconseguirà una millora en pocs dies, ara necessitem de la vostra complicitat per mantenir-la.

Darrera actualització: 20.11.2018 | 11:54