Treballem des de l’oposició

Dimecres, 9 d'octubre de 2019 a les 00:10

Com ja vaig dir anteriorment,, aportar idees per a millorar els serveis i la convivència ( com ara la proposta que vam fer al govern d’incloure una nova parada del bus escolar a Can Palau, cosa que s’ha portat a terme) i demanar informació sobre aquells temes que considerem que es podrien millorar o que bé no s’estan controlant tant bé com caldria, crec que és feina a fer des de l’oposició i en aquest sentit, estic treballant.

També voldria que es recuperés l’esperit de poble que havia tingut Vallromanes, que no tinguem un poble dividit en bàndols i crec que s’ha de començar per considerar les diferents  sensibilitats de tots els vilatans i procurar no polititzar  els actes que es fan al nostre poble. Cal tenir en compte que no tothom combrega amb les mateixes idees i s’ha de respectar.

Quan escric aquestes línies, estem en plena Festa Major i he rebut per part de moltes persones del poble peticions del desig de  tornar a gaudir de festes i tradicions populars que fa molts anys havíem tingut a Vallromanes i en aquest sentit, faré propostes al govern per tal d’intentar aconseguir que es facin activitats que engresquin més al veïnat.

Darrera actualització: 09.10.2019 | 13:38