PER HONESTEDAT, ETICA I COHERENCIA HEM SORTIT DEL GOVERN

Dijous, 5 de novembre de 2020 a les 00:06

Després dels resultats de les eleccions municipals a IVALL teníem només 3 opcions. Quedar-nos a l’oposició, governar amb ERC o governar amb GdV. Creiem que era el moment de governar després de 8 anys a l’oposició i lluitar per millorar el nostre poble com hem aconseguit al instal·lar càmeres de videovigilància i rebaixar l’IBI entre moltes altres coses. Apostàvem per un canvi en la gestió de l’Ajuntament i vam decidir-nos per un canvi més light pensant que podríem canviar la manera de fer les coses.

Dissortadament hem comprovat que aquest Ajuntament necessita un canvi molt més profund i no podíem seguir recolzant un govern que comet irregularitats i actua sense transparència. La nostra manera de fer política no és aconseguir un sou públic i viure de la política i afavorir només una part de la població. Un govern madur, responsable i competent ha de governar per tothom i no pot ser que no es facin concursos públics per adjudicar contractes, no pot ser que el Secretari de l’Ajuntament digui que falten 300.000 euros i l’Alcalde es negui a fer una auditoria, no pot ser que es cobrin les juntes de govern de manera irregular, no pot ser que es creï la plaça de secretaria de l’Alcalde de manera il·legal, no pot ser que la Guàrdia Municipal no pugui multar a gent d’ERC…

No podíem recolzar un govern que feia tot el contrari del que IVALL havia promès a la població en el seu programa electoral. No podíem seguir recolzant un govern que volia pujar els impostos o bé pujant taxes o bé recuperant l’impost del gual,  mesures totalment incompatibles amb nosaltres ja que els nostres compromisos electorals són innegociables i és per això que per ètica, per coherència i per honestedat hem decidit sortir del govern i seguir treballant per Vallromanes des de l’oposició.

Darrera actualització: 05.11.2020 | 14:34