CONSIDERACIONS SOBRE EL PLE DE GENER

Dilluns, 23 de març de 2020 a les 00:10

Vam votar en contra de l’aprovació d’un pressupost que augmenta quasi mig milió d’euros respecte l’exercici anterior posant-se en més de 4 milions. Per a un municipi com Vallromanes, és una quantitat elevada que permetria fer moltes coses pel poble, però tenim un capítol 1 de personal que suposa 1.600.000 euros, amb manca de control per part del govern sobre les hores extra.

En el tema inversions, només és de 477.000 euros, on es troben a faltar quantitats destinades a l’arranjament dels molts carrers que tenen la superfície de rodadura feta malbé ni a l’eliminació de barreres arquitectòniques a les voreres.

D’altra banda,  amb aquest pressupost de 4 milions, l’actual govern no té prou per a mantenir tradicions com Els Tres Tombs o per a fer una festa de carnaval com cal a la nit amb premis que atreguin a la gent a participar amb les seves disfresses. No vol dir que es deixi de fer la rua de la tarda, però ajustant horaris, els 1800 euros que ha costat l’animació de carnestoltes haguessin pogut donar per a més.

Darrera actualització: 23.03.2020 | 12:50