Comença el desgovern

Dimecres, 11 d'abril de 2018 a les 00:07

Ens han fet fora UNILATERALMENT del Govern Municipal perquè els hi fèiem nosa. Hem patit tota mena d’assetjaments, amenaces, insults i escridassades, les nostres taules de treball han estat regirades, perquè ERC volia imposar els seus criteris. Ens volien callats i obedients. Amb les seves actituds irresponsables han intentat coartar la nostra llibertat d’expressió i de representació política. El senyor Alcalde no ha sabut gestionar el conflicte i en una sola sessió negociadora no favorable als seus interessos perquè quedava en evidència davant dels negociadors del seu partit que l’acompanyaven. Va decidir dinamitar el Pacte de Govern. El seu diàleg és la imposició dels mediocres.

Els motius que fan servir, per trencar el Pacte de Govern, els tindran que demostrar perquè de moment només són judicis de valor. Però el principal motiu per trencar el Govern és crear una “organització” o “xarxa clientelar” dins l’ Ajuntament per part d’ ERC per nomenar llocs de treball a dit per afavorir als “seus”, saltant-se els concursos públics , i contractar només empreses “amigues” o afavorir les associacions del poble presidides per els seus “simpatitzants”. No volen governar per tots i per tothom, sinó per uns quants i ho podem demostrar. Els canvis en les regidories són sorprenents perquè s’ han passat tres anys sense treballar i ara els ha agafat el tenim pressa perquè s’acosten les eleccions i no tenien cap èxit de gestió. Han tingut greus fracassos en la Regidoria de Festes i Esports, la de festes l’ ha tingut que rescatar el propi Alcalde i la zona esportiva està moribunda. Ara ho volen tapar amb petits canvis cosmètics de logos de l’ Ajuntament. Els inventors de la gestió telemàtica, que no s’han implicat en la gestió dels assumptes públics, només volen governar per mantenir sous i cadires i afavorir els seus interessos de partit ignorant normes bàsiques com és convocar un Ple. Seguirem treballant fidels als nostres compromisos amb els veïns per eliminar la taxa de guals i convertir-nos en els garants del control de la despesa pública com hem fet sempre.

Entre dues persones portàvem 7 de les 18 regidories. Hem demostrat que sabem treballar, liderar equips humans i gestionar bé. Hem aconseguit grans èxits en Cultura, Educació, Mobilitat, Joventut, Hisenda, Obres i Serveis, i Neteja. Nosaltres només hem de ser lleials als veïns de Vallromanes ens hagin votat o no, perquè treballem per tots i per tothom prioritzant el bé de Vallromanes per sobre de qualsevol altre interès. Estem sempre al vostre servei!

Darrera actualització: 11.04.2018 | 12:33