Canvis en el Govern Municipal

Dimecres, 11 d'abril de 2018 a les 00:05

Com ja sabeu l’equip de govern del municipi ha canviat. El nostre grup ha pres la decisió de cessar als regidors del PDCAT Mariluz Muñoz i Cèsar Andreu.

Aquesta ha estat una decisió dolorosa i alhora una decisió que no podíem defugir. Havíem ofert diàleg i possibilitats per reconduir la situació i a canvi la seva resposta va ser la deslleialtat expressada amb l'intent d'una moció de censura.

Vam posar molts esforços per intentar mantenir la unitat del govern, mentre les seves actuacions generaven una creixent pèrdua de confiança.

La deslleialtat de les seves actuacions es poden resumir en:

- l'intent de pactar una moció de censura amb l'oposició per aconseguir l'alcaldia

- les diverses votacions en contra de propostes del govern

- les actuacions unilaterals, en algun cas acompanyades de greus irresponsabilitats.

- les nombroses falsedats, algunes d'elles fins i tot escrites en articles a La Pinya.

Volem deixar clar que el problema no ha estat ni és amb el PDCAT, amb el qual ens uneixen grans reptes de poble i de país, sinó amb l'actuació política dels seus dos representants, als que no criticarem personalment.

A partir d'ara el Govern de Vallromanes continuarà format per un únic grup municipal, el de Més per Vallromanes-Esquerra, que amb els seus cinc membres, buscarà acords puntuals amb els altres grups per garantir la governabilitat.

Tenim grans reptes immediats per continuar garantint els serveis municipals i continuar millorant Vallromanes; com per exemple el Centre de Dia i Casal de la Gent Gran, les obres d'urbanitzacions de Can Rabassa i de Can Corbera, la millora de la neteja, la millora de la seguretat, la implantació de la fibra òptica i l'aprofundiment en la participació i la transparència.

En el passat Ple es va demostrar davant de tothom que els dos ex socis havien proposat a l’oposició fer una moció de censura per canviar l’alcaldia.

Darrera actualització: 11.04.2018 | 12:30