Balanç dels tres primers mesos del Govern Municipal

Dimecres, 9 d'octubre de 2019 a les 00:05

El passat 15 de Juny es va constituir la nova corporació municipal. Tres mesos després, toca fer balanç del que han estat aquests més de 90 dies. S’ha notat alguna diferència? Es veu alguna millora en el dia a dia al poble? A primer cop d’ull el que es veu és que el sobreesforç en manteniment va ser només un rentat d’imatge de cara a les eleccions, doncs un cop aquestes van passar, l’estat dels carrers ha tornat a la seva deixadesa habitual.

El funcionament de les piscines durant l’estiu tampoc no va complir amb les expectatives que hom esperaria del nostre poble. Gent de Vallromanes va denunciar l’estat de salubritat de l’aigua, i l’única resposta que vam tenir de l’ajuntament va ser un comunicat a on se’ns titllava d’alarmistes i es deia que tot estava bé, però casualment durant la nit hi van fer un tractament de xoc per restablir la neteja de l’aigua.

Per altra banda, al contrari d’altres, no ens costa reconèixer les coses que s’han fet bé, com per exemple l’edició de la Fira Tastets d’enguany, tot un èxit d’organització i participació. Això sí que és fer poble! Com a únic apunt a millorar, per les properes edicions estaria be apostar fermament pel reciclatge en aquest tipus d’esdeveniment, doncs tot i que hi havia suficient nombre de papereres no hi havia la possibilitat de separar els residus, provocant a més que al final de l’acte anés tot a parar al mateix sac.

Darrera actualització: 09.10.2019 | 13:35